Over ons

hiwork is het recruitment platform dat de nieuwkomer zelf in staat stelt om een keuze te maken welke baan het beste bij hem past. Door een aantal vragen te beantwoorden, worden de voorkeuren duidelijk voor de statushouder. Vervolgens kunnen we op basis van deze wensen een match maken met werkgevers die hiermee overeenkomen.

 

Waar veel initiatieven top-down opereren, werkt HiWork zoveel mogelijk top-down. Hierdoor zijn we erg felxibel en passen we ons aan op de behoefte van zowel de nieuwkomer als de werkgever.

 

Wij willen niet concurreren met bestaande initiatieven, maar zoeken juist de samenwerking op en willen de huidige systemen en processen helpen optimaliseren. Dit doen wij onder andere door principes van The Lean Start-Up methodologie te combineren met Growth hacking. Dit zijn manieren van werken die bij succesvolle start-ups gebruikelijk zijn.

Tim Broersen
Founder

Mijn naam is Tim Broersen en ik ben meerdere jaren werkzaam in de sociale sector. Daarvoor heb ik enige jaren ervaring opgedaan in verschillende commerciële functies bij vacaturesites en grote uitgevers. Ik heb verschillende functies bekleed van juridische medewerker (waarbij ik vluchtelingen met hun procedure begeleidde) tot online marketeer. Deze combinatie maakt dat ik de verschillende invalshoeken daarvan bij elkaar kan brengen voor hiwork.

Kenan Abdulghani
Creative Officer

Mijn naam is Kenan Abdulghani en ik kom uit Syrië. Ik ben sinds jaar en dag Art Director in Marketing en Communicatie. Samen met Houda heb ik een Masterdiploma bedrijfs-communicatie en digitale media met succes afgerond. Met mijn achtergrond en ervaring wil ik graag bijdragen aan de Nederlandse maatschappij door mee te werken aan de ontwikkeling van een platform dat de drempel naar de arbeidsmarkt voor andere nieuwkomers kan verlagen.

Houda Sayed
Community Manager

Over Mijn naam is Houda Sayed en ik kom van oorsprong uit Syrië. Ik houd me bezig met strategische ontwikkelingen van merken. Om mijn ervaring en kennis verder uit te breiden, heb ik zojuist een Masterdiploma bedrijfscommunicatie en digitale media met succes afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Ondanks mijn goede trackrecord, merk ik dat het heel moeilijk is om een baan te vinden. Een grote factor hierin is de taalbarrière en een goed netwerk in Nederland. Zo ben ik in contact gekomen met HiWork.

Adres

A. Hofmanweg 1
2031 BH Haarlem

Email

info@hiwork.nl
tim@hiwork.nl

Telefoonnummer

+31 6 28 65 59 52